Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen binnen Nederland circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen:

Wil je je product ruilen. Dat is helemaal geen probleem. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Hoe een retour aanvraag starten?

Stap 1: Meld je retour of ruil aanvraag via het contactformulier.

Stap 2: Stuur het retourpakket naar

Cave & Clobber
T.a.v. Retouren
Bergstraat 15
6291 AX Vaals
Nederland

(Bewaar de Track & Trace code goed! / Persoonlijk retourneren alleen op afspraak!)