Hi allemaal.

Welkom op de website van Cave & Clobber.

Mijn naam is Nina Peters en ik heb samen met mijn partner Cave & Clobber opgericht in 2017.

Onze liefde voor de landelijke stoere lifestyle, in combinatie met mijn passie voor oude degelijke spullen, deed ons besluiten om C&C in het leven te roepen.

C&C is een “way of life”. Puur, ongecompliceerd en met een ruw randje. Maar ook avontuurlijk, eigenwijs en gezellig. Dit willen wij graag door middel van onze producten en verhalen met jou delen.

Het assortiment in onze webshop is een mix van oude en nieuwe artikelen die wij met veel passie en overtuiging uitgezocht hebben. Sommige artikelen maken wij zelf of knappen we op.

Omdat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe trends en stijlen vind je bij ons regelmatig een wisselend assortiment  van woonaccessoires, lifestyleproducten en unieke vintage spullen, maar steeds met een bohemian uitstraling.

Wij staan ook wel eens op jaarmarkten of in pop-up stores zodat de mensen onze spullen en onze lifestyle in het echt kunnen zien en om naamsbekendheid op te bouwen. Aankomende events kun je terugvinden op de nieuws-pagina en via onze social media-kanalen Instagram en Facebook.

Wij willen je graag uitnodigen om eens rond te snuffelen in onze (online) winkel en je te laten inspireren door ons aanbod. Als je op- of aanmerkingen hebt dan zouden we het leuk vinden als je ons een mailtje stuurt.

Veel shopplezier,

Nina