HappySoaps: Natuurlijke en plasticvrije verzorging

HappySoaps ontwikkelt en produceert 100% plasticvrije en natuurlijke cosmeticaproducten. De focus van HappySoaps ligt op het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit met een eerlijke prijs en het goed zijn voor milieu en mens. De producten van Happy Soaps bestaan zoveel als mogelijk uit duurzame en natuurlijke ingrediënten. Doordat de producten plasticvrij zijn wordt de impact op het milieu onwijs geminimaliseerd en komt er weinig afval vrij. Daarbij is HappySoaps trotste partner van de Plastic Soup Foundation!

Producten

Alle producten worden in Nederland met een enorme dosis liefde handgemaakt! De producten zijn 100% plasticvrij, vegan en natuurlijk. Bij het produceren, de transport en zelfs bij de opslag komt er geen plastic bij kijken. Daarnaast zijn deze verzorgingsproducten vrij van palmolie en staat 1 shampoo of conditioner bar gelijk aan 3 tot 4 plastic shampooflessen, niet te geloven toch?! En wist je dat de Body Bars zelfs SLS en parabenen vrij zijn? Uiteraard maakt dit merk geen gebruikt van dier testen en is daarmee 100% cruelty free! Waar wacht je nog op? Koop snel jouw (eerste) Happy Soaps!

De producten in ons assortiment zijn: Shampoo Bars, Conditioner Bars, Bodywash Bars, Gezichtsreiniger Bars, Handzeep Bars, Lippenbalsem, Mini Bath Bombs, Bodylotion Bars, Natuurlijke Deodorant, Baby shampoo, Shaving Bars en zelfs Honden shampoo Bars.

Tevens hebben wij verschillende zeephouders van hout en bamboe en bewaarblikjes van metaal om jouw Happy Soaps in op te bergen.

Shop nu HappySoaps bij Cave & Clobber!

Ben jij opzoek naar 100% plasticvrije en natuurlijke shampoo, conditioner of een heerlijke body bar om jouw huid te wassen? Zoek dan niet verder! HappySoaps is het merk wat jij wilt! 100% recyclebare verpakkingen, ruikt heerlijk, fijne en eerlijke prijs en goed voor het milieu!

Heel veel plezier met shoppen van Happy Soaps!