EEN MIX VAN CULTUREN EN STIJLEN

De Boho stijl kenmerkt zich vooral door invloeden vanuit de Hippie tijd en heeft een sterke Ibiza sfeer. Bij de Boho stijl komen nonchalante, zelfs rommelige, elementen samen met chique details in de afwerking. Het combineert invloeden en elementen uit verschillende culturen en tijdperken en is een mix van nieuwe natuurlijke (meestal duurzaam geproduceerde) materialen met vintage in een mengeling van kleur, textuur en patronen.

Belangrijke elementen binnen de Boho stijl zijn doorleefde houten tafels en banken, rotan en vintage meubeltjes en natuurlijk veel kussens van ruwe materialen of met etnische prints. Voor de aankleding zien we veel planten in manden, plaids van ruwe stoffen in aardse kleuren, wandornamenten van palmblad of grassen en dierlijke items zoals schedels, vachten en geweien. Er zijn ook spirituele invloeden zoals dreamcatchers, boeddha’s, mandala’s en zonnespiegels. Verlichting en sfeer wordt gecreëerd door rotan lantaarns, rieten hanglampen en rustieke kaarsen op vintage kandelaars.

De huidige Bohemian praktiseert een onconventionele levensstijl, is een echte avonturier, staat dicht bij de natuur en draagt degelijke duurzame en nonchalante kleding. Deze kledingstijl en in het bijzonder de typisch sexy jurkjes met stoere laars zie je veel terug op zomerfestivals en op Ibiza. Boho is anders, boho is bijzonder, boho geeft het vrije gevoel van alles kan en alles mag.

Wonen (113)

Vintage (20)

Outdoor (11)

Kleding (3)

Lifestyle (7)

Well hello there!

Welkom op mijn Bohemian Lifestyle webwinkel. Markten, handelaren en beurzen aflopen om de mooiste boho spulletjes te vinden dat is wat ik het liefste doe. Unieke vintage meubeltjes, duurzaam gemaakte rotan items, hippe kleding of mooi handgemaakt macramé, zolang het maar niet 13 in een dozijn is. Naast inkopen van nieuwe en vintage items doe ik ook oude spulletjes een nieuw (boho stijl) leven geven. Deze unieke “New Love” artikelen zijn echte eyecatchers in je interieur.

Kijk lekker rond, laat je inspireren en creëer je eigen Boho-stijl.

About veel shop plezier
IN THE SPOTLIGHT

@CAVEANDCLOBBER OP INSTAGRAM

Inspireer anderen met je Cave & Clobber aankoop met #MYCAVEANDCLOBBER

NIEUW IN HET C&C MAGAZINE